Farma Świętokrzyska poleca wegański pasztet na świąteczny stół. Dodatkowym atutem produktu jest jego krótki i ekologiczny skład. W słoiczku obok kaszy gryczanej, słonecznika i cebuli znaleźć można suszone grzyby Shitake, dzięki którym smak i aromat pasztetu stają się nieoczywiste i zaskakujące. To właśnie dzięki swojej wyjątkowości został uhonorowany pucharem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz złotym medalem prestiżowych targów NATURA FOOD&beECO 2019

Bio Pasztet gryczany jest produktem najwyższej. Łączy w sobie Bio kaszę gryczaną z Bio słonecznikiem oraz z Bio grzybami suszonymi Shitake, tworząc wyjątkowy smak. Smarowidło to oferuje nie tylko niezapomniane doznania smakowe, ale również cały skarbiec witamin i składników odżywczych.

Nazwa Wystawcy: Farma Świętokrzyska Sp. z o.o