adres/address: via Del Gorgo, 137, 44124 FERRARA, ITALY
email:  zanzivivaibio@vivaizanzi.it
telefon/phone: +390532719072
http://www.zanzivivaibio.it

numer stoiska/stand number: 172

Firma ZanziVivai Bio została założona w 2019 roku w oparciu o wolę Vivai F.lli Zanzi, aby wejść w świat produkcji ekologicznych.
Topiąc wiedzę doktora. Agr. Roberto Cavaler, można ustawić go jako specjalistyczną szkółkę do produkcji roślin certyfikowanych zarówno pod względem ekologicznym (REG. CE 2018/848), jak i wolne od wirusów.
Zanzivivai Bio produkuje jabłka, gruszki, śliwki, morele, brzoskwinie, wiśnie, kiwi, kaki, orzechy włoskie i orzechy laskowe, ze szczególnym uwzględnieniem ich jakości i zdrowia.
Dbamy o równowagę biologiczną drzew, szukając najbardziej odpornych na choroby i tolerancyjnych odmian oraz zachowując naturalne życie.
Oferujemy nasze doświadczenie plantatorom na całym świecie:
Nowa inżynieria sadów
Wybór odmiany
System hodowli i przycinania
Zwalczanie szkodn

The company ZanziVivai Bio was founded in 2019 basing on the will of the Vivai F.lli Zanzi, to be enter into the world of organic productions.
Melting the knowledge of the doc. Agr. Roberto Cavaler, it’s possible to set it as a specialized nursery for production of plants certified both organic (REG. CE 2018/848) and Virus Free.
Zanzivivai Bio produces apple, pear, plum, apricot, peach, cherry, kiwi, kaki, walnut and hazelnut trees with a particular attention to their quality and health.
We care about the biological balance of the trees, searching for the most disease resistant or tolerant varieties and preserving natural life.
We offer our experience to the growers all around the globe:
New orchards engineering
Variety choice
Breeding and pruning system
Pests control
Nutrition