w-_0011_sok-z-kiszonych-ogorkow-wizualizacja

Sok kiszony powstaje w czasie naturalnego procesu kiszenia ogórków i wykazuje wiele prozdrowotnych właściwości. Jest skarbnicą witamin, m.in. witamin z grupy B oraz A, C, E i K, a także minerałów jak wapń, potas, żelazo czy magnez. Dostarcza również wielu bakterii probiotycznych wspomagających prawidłową pracę flory bakteryjnej jelit. Jest przy tym niskokaloryczne i może stanowić jedną z zalecanych dziennych porcji owoców i warzyw.

Produkt naturalny powstały w wyniku fermentacji mlekowej ogórków. , Wyróżnia go niepowtarzalny smak. Ma właściwości antyoksydacyjne.
Jest rewelacyjnym wsparciem jelit po antybiotykoterapii. Dodaje energii, pozytywnie wpływa na koncentracje. Poprawia wydolność fizyczną i umysłową. Produkt ekologiczny. bez sztucznych dodatków i barwników. Pozwala pozbyć się wody z organizmu i daje uczucie sytości. Uzupełnia braki wapnia, potasu, magnezu i cynku.

Nazwa Wystawcy: PolBioEco Polska Sp. z o.o.