Cukiernia Zaniewicz sp. z o.o.

logo-exhibitor

Opis Wystawcy

PL

Cukiernia Zaniewicz funkcjonuje na rynku od 1993 roku.

Nowoczesna BIO Manufaktura łączy tradycję z nowoczesnością – prawie 30-letnia tradycja cukiernicza, oryginalne receptury, ręczna produkcja sękaczy i ciastek, która pozwala na uzyskanie doskonałej jakości wyrobów gotowych, z nowoczesnym podejściem do wyzwań, jakie stawia przed producentami rynek – od 2005 roku posiada i wykonuje produkty certyfikowane jako „BIO”.

Marka „Dobre Ciacho BIO” to asortyment doskonałych ręcznie robionych i pakowanych ciastek ekologicznych, których receptury oparte są na wielopokoleniowym doświadczeniu naszych cukierników. Ciastka „Dobre Ciacho BIO” znalazły uznanie wśród wielu konsumentów. W ofercie marki „Dobre Ciacho BIO” znajdują się również tradycyjne ciasta pieczone w wersji ekologicznej takie jak Szarlotka BIO, Makowiec BIO, Pleśniak BIO, Miodownik BIO i Marchewkowe BIO.

Ciągle udoskonalamy nasz asortyment ciast i ciastek – w 2022 rozszerzyliśmy brand „Dobre Ciacho” o produkty bezcukrowe i ksylitolowe zarówno w kategorii ciastek ręcznie robionych jak i ciast pieczonych. Nasi technolodzy ciągle pracują nad nowościami jakimi chcemy pozytywnie zaskoczyć naszych klientów.

Od blisko trzydziestu lat chlubą Cukierni Zaniewicz są “Sękacze Podlaskie Zaniewicza” – sękacze, które wyróżniają się tym, iż są robione ręcznie, z najlepszych jakościowo surowców, są przez to oryginalne i niepowtarzalne. Jako Nowoczesna Bio Manufaktura i producent wychodzący naprzeciw potrzebom konsumentów, szukamy innowacji i w naszej ofercie posiadamy też wyjątkowe sękacze BIO marki „Dobry Sekacz BIO” i sękacze z obniżoną zawartością glutenu, bezcukrowe, ksylitolowe, słodzone miodem.

Naszym celem jest zaspokoić zmieniające się ale ciągle wysokie potrzeby klienta poprzez ciągłe badanie rynku i zmieniających się na nim trendów. Chcemy być liderem kategorii sękaczy i ręcznie robionych ciastek BIO a poprzez ciągłe dostosowywanie naszej oferty do zmieniających się trendów żywieniowych zaspokajamy zapotrzebowanie rynku i konsumentów, dostarczając produkt najwyższej jakości, z najlepszych surowców o najlepszym smaku,