Jak przygotować ciasto na gofry, które będzie chrupiące, delikatne i w dodatku zdrowe? Wymieszałyśmy dla Ciebie mieszankę do przygotowania gofrów z ekologicznym i jakościowym składem. Znajdziesz w niej bezglutenowe super-mąki jak np. mąkę z amarantusa, w której zakochani po uszy byli już Majowie i Inkowie, nazywając ją „Matką wszystkich zbóż”.
Aby zachęcić Cię do eksperymentowania w kuchni, nie dodałyśmy do naszej mieszanki cukru. To Ty decydujesz czy masz ochotę na gofry w wersji na słodko czy na słono. Świetnie pasuje do nich avocado i mozzarella lub na słodko – owoce ze słodkim serkiem.

Ekologiczne, wyselekcjonowane składniki o najlepszej jakości. Domowy skład – nasze GOFRY pozbawione są wszelkich zbędnych dodatków takich jak konserwanty, ulepszacze czy sztuczne aromaty. Nie ma w składzie mąki pszennej ani nawet grama cukru – sam decydujesz czy przygotujesz je w wersji wytrawnej czy słodkiej. W zamian proponujemy wyjątkową mieszankę wartościowych i bezglutenowych mąk wymieszanych w takich proporcjach aby zachować wyśmienity smak. Jednocześnie są proste i szybkie do przygotowania.

Nazwa Wystawcy: Biovana sp. z o.o.