w-_0076_-chleb-bezglutenowy

Bezglutenowa mieszanka która się nam niesamowicie udała. Bezglutenowy chleb smakuje doskonale i dedykjemy go również tym co nie mają problemów z celiakią. Mieszanka najwyższej jakości mąk – sorgo, gryczanej, ryżowej,…i ziaren. Chleb będzie świeży przez 3 dni. Możesz go upiec w swojej piekarni lub w domowym piekarniku. Szybkie i łatwe przygotowanie: Do mieszanki dodaj wodę i drożdże
i piec bez przykrycia. Nasza propozycja podania: Chleb upieczcie wg przepisu
na opakowaniu. Z mieszanki można upiec 2 małe bochenki lub jeden duży.
Z przygotowanego ciasta można również zrobić bagietki.

Mieszanka sypka z której każdy może z łatwością upiec swój chleb.
Składniki: Mąka z sorgo*, skrobia kukurydziana*, mąka gryczana*, mąka kukurydziana*, kaszka gryczana*, skrobia ziemniaczana*, len brązowy*, słonecznik*, mąka ryżowa*, sól morska. Babka płesznik*, pestki dyni*, kminek*. *z rolnictwa ekologicznego

Nazwa Wystawcy: PROBIO s.r.o obchodni spolecnost